pressmeddelande

broder daniel spelar sin sista konsert på way out west fredagen den 8 augusti. endagsbiljetterna är släppta för 650 spänn. jag måste dit. jag skiter fan i om jag inte har nån att gå med. o det är knappast nån idé att jag lyssnar in mig på alla andra som också spelar på fredagen, kommer ändå få köa hela dan.

sickena vandaler

i morgon kommer en minifestival till orten jag har landställe i, munkedal. den heter "punk illegal" och ska tydligen hålla på i två dagar med en hel radda punkband, både svenska och utländska. punk illegal är en del av nätverket "ingen människa är illegal" som kämpar för att flyktingar ska få samma medborgarrätt som männsikor födda i sverige. inte riktigt som sverigedemokraterna alltså.
det jag finner märkligt i hela spektaklet är platsvalet. jag tror nämligen inte att det går att hitta någon mer udda plats att annordna detta på än just här då byn består av i stort sett bara bonniga (riktigt bonniga) 45+are och barn i åldrarna 0-14. ungefär, detta är total sanning, 90% av alla som går på byn har foppatofflor, gärna med blinkade "toffel-smycken" (jag ryser bara jag tänker på ordet). många tycker att det heter "negerboll".
hela byn kommer stänga in sig i sina hus med igendragna gardiner för att beklaga sig över dessa unga vandaler som bara kastar ölburkar kring sig och är skrikiga. dessutom ser de knäppa ut. kanske ett lyckat resultat från arrangörerna.
jag hade gärna gått om det inte var för att jag inte riktigt gillar modern punk och dessutom verkligen inte har nån att gå med. jag blir dock väldigt sugen på det här "överraskningsgiget från ett av sveriges mesta kultpunkband".

VÄLKOMNA!

o vilken låt lyssnade jag på precis nu?

hmm, dessa tidpunkter att skriva blogginlägg.. nåväl.
jag har just upptäckt en fantastisk uppfinning här i cybervärlden - last.fm. man fixar en profil o sen loggas all musik man lyssnar på i itunes av på den så man kan se vad det är man lyssnar på hela dagarna. ska bli roligt att se vilka låtar och artister som hamnar på topplistorna om några veckor. så nu kan ni inte bara följa min blogg - utan även varenda jävla låt jag lyssnar på! kan ju bli hur spännande som helst för er!!

nu ska jag sova. i en skön säng.

att både antal inlägg och läsare i bloggosfären levlar ner ett snäpp nu kanske inte var helt oväntat. jag är inte sämre jag heller, och vad det betyder vet jag väl inte riktigt, men skriva så mycket, det kommer jag kanske. (inte).

jag är i alla fall på mitt landställe som nån av er kanske redan sett (landstället, alltså) (synd för er andra, söka i bloggen kan man som sagt typ inte). jag har SPENDERAT dagen med att bottenmåla min båt, spela kort samt åka på en moped (läs långsammare och långsamare med kontinuerliga tonhöj och -sänkingar som om ett trött avslut var på gång ju längre bort i texten du kommer). (puunkt)

gotta get one of these

förlåt mig. förlåt mig gott folk. jag har varit på vattenskidläger i några dagar och i brist på the internet shit har jag på intet sätt kunnat skriva här. jag ska berätta lite om denna utflykt. nä, jag orkar inte. det roligste var iaf att åka sånhär grej (fast en storlek mindre kanske):


facebook levererar

nu, mina vänner, ska ni få ert livs råd! här kommer det!



så, nu kan ni leva era liv igen, men tänk på det!

om jag hade följt emils rubrikmodell skulle det nog ha stått nåt bra här.

i morgon går jag ur grundskolan och det ska bli skönt. jag kommer aldrig mer behöva få g+ för hemkunskapspajer eller för den delen äta av skolans. den bästa musiken att lyssna på just nu är Monster's platta "Gone Gone Gone". dagens roligaste överraskning var att jag fick min trasiga mobiltelefon blev helt utbyten mot en ny på garantin. fast så roligt kanske det inte var. jag antar att det kommer regna i morgon.

fotnot (alltid velat skriva det): emil

äh, nånstans måste jag väl få klaga..

JAG VILL VERKLIGEN INTE GÅ TILL SKOLAN I MORGON. Faan vad tråkigt och meningslöst det känns. gå dit klockan åtta för att ha "klassråd", vadfaaan! sen ha matematik och låtsas som att man typ löser ett tal fastän man egentligen sitter i ett grupprum och tittar ut genom fönstret.

låt mig bara slippa, betygen är redan satta och vi kommer inte göra något av mer värde än typ bestämma att det nog inte blir nån "elevernas favoritmat" i år heller.

töntig och lydig som jag är kommer jag med stor sannolikhet ändå gå dit, möjligen liite senare än jag bör. nu, för en gångs skull får min veckarklocka tillåtelse att gärna gå sönder.

reklam is the shit

jag har upptäckt en ny hobby: tradera. jag har så mycket skit som ändå måste göras av med, o då är tradera perfekt - där finns nämligen en marknad för typ allt. vad sägs t.ex. om lite garn? eller en legobit för 100 spänn?
det är  också jävligt roligt o spännande att ha några auktioner ute o se hur priset trappas upp (även om min högsta prishöjning hittils har varit på 1 kr).

sommarlov, här kommer Jag

nu är de sista grejerna klara i skolan och det är typ hur skönt som helst. bara att slappa i det förhoppningsvis ihållande vackra vädret nästa vecka.

jag cyklade runt supersakta på min idylliska crescentcykel idag och 30 graders solsken i kombination med att jag i stort sett är helt klar med grundskolan fick mig att känna mig lycklig.

äsch då

jahapp, så har man försovit sig igen.. jag vaknade 12.10 för att upptäcka att jag missat den bästa lektionen av dem alla.

förlåt/varsågod, mer förlåt

egentligen borde det vara förbjudet att göra som jag kommer göra nu, med ett hårt straff, men detta var bara för bra för att inte:

tjuvlyssnat presenterar:

Tre killar ~18 är lagom fulla och nöjda och sitter längst bak i bussen och leker pest eller kolera.
Kille 1 (till Kille 3): Vad väljer du: att bli dragen naken av en traktor längs ett fält med brännässlor i fyra timmar? Eller: att ligga fullt påklädd i en pissoar på krogen en löne-lördag i fyra timmar?
Kille 2: Får man ha mp3 spelare om man ligger i pissoaren?
Kille 1: Ja, det kan man väl få.
Kille 3: Ja, då tar jag lätt pissoaren. Fatta va gött och ligga där och lyssna på mp3:n!

bara sådär

åh! jag vill berätta.

nån sen kväll i helgen låg jag i sängen o kollade på teve o liksom kämpade  för att hålla mig kvar i stadiet mellan sömn o vakenhet. detta är kanske inte en så revolutionerande upptäckt, men när man typ precis somnar, men ändå är vaken, blir allt på teven så mycket roligare. jag har ingen aning om vad det var jag kollade på, men allting som sas blev helt konstigt och jag funderade mycket på om det verkligen kunde varit rätt jag hörde och såg.

så om ni har tråkigt och är trötta nån kväll är detta något att rekommendera.

sommartider hejhej

det är väl dumt o klaga, men det känns som att det här med skolan aldrig tar slut. klockan 8 i mogon bitti har vi det bästa ämnet av alla; hemkunskap, där man får vg+ för lasagne.

det vore minsann jättetrevligt med sommarlov, om det bara nånsin ville komma hit. jag ska bada, det första jag gör.

 

RSS 2.0