tjoflöjt



givetvis sitter de där, även denna morgon. kvinnan i mitten lyckas tyvärr täcka dem precis, men jag tycker att bilden var värd att ha med ändå; hur alla lyfter benet samtidigt.



lite dåliga bilder i dag, jag vet.

dag två

de har bytt bänk.



tre gröna

varje morgon efter att jag tittat på mitt youtubeklipp åker jag buss till skolan. en sport jag tycks finna roande är att försöka tajma bussen perfekt - att jag segar som fan på morgonen, för att sekunden jag kliver utanför porten springa allt jag kan till hållplatsen.

varje morgon, idag (när jag började 10:10, god bless thursdays) inget undantag; när vi passerar stureplan sitter de där. tre gröna cyklister. skönt avslappnade på bänken med sina, såklart matchande gröna racercyklar ståendes intill. VARJE DAG. varannan dag kan man också se någon eller några av dem susa om bussen någonstans längs kungsgatan. var tredje dag kan man dessutom se dem sittandes på samma bänkjävel på vägen hem med bussen:

cykel

jag tänker göra det till min nya sport. att 1) försöka få tag på en fönsterplats 2) försöka se ut som en turist för vilken det inte alls är onaturligt att ta lite semesterbilder på stureplan när bussen susar förbi 3) lyckas få dem på bild.

från och med i dag, mina vänner.

humor

min intention är att börja varje dag med att titta på det här:



min livskvalitet kommer att höjas avsevärt. tack schulman brothers för det.

OBSOBS: man kan behöva se klippet om och om igen för att uppskatta dess genialitet.

humor

någon JÄVEL har förstört för så många av oss här i huset! inte kan man ens få ha en liten blomma stående i all dess stolthet utan att den blir vandaliserad... vart är den här världen på väg??



(alltså, blomman är utanför portdörren, och någon ville uppmärksamma skadegörelsen även inne i trapphuset. om det inte framgick)

MEN FÖR ALL DEL, TIPSA VÄRLDEN OM DENNA FENOMENALA "BLOGG" (och hur bra jag är på att skriva sammanhängande texter)

"precis som vanligt när jag ska skriva här gör jag det inte heller nu på grund av att jag har speciell lust. skillnaden i dag är dock att jag inte ens är säker på om jag ska publicera detta inlägg eller ej."

jag skulle kunna lägga det där i "utkastet" och senare hänvisa till det i ett senare inlägg. eller så skulle jag kunna skriva här och nu att det där låg i ett gammalt utkast. fast jag ska inte ljuga. 

varför skriver jag här på bloggen? är det av en kombination, eller bara för min skull? jag tror på det första.

för att inte bli mer kryptisk ska jag berätta att jag har ont i halsen, är lite trött och längtar efter annika norlins nya skiva. vidare även att det hade varit intressant att läsa någon amerikansk/engelsk vanlig människas som jag blogg. det hade verkligen varit roligt.

jag vet om några av er som läser på min blogg, men andra inte. är det någon av er som jag inte ens vet namnet på, skriv gärna det här under!

RSS 2.0