anekdot, som utlovat.

för några timmar sen stod jag nere vid bryggan och kastade med mitt nya fiskespö. redan på andra kastet fick jag napp. det såg först ut som om jag hade fått två fiskar på en krok, men på lite närmare håll såg jag att det bara var en fisk som hade fått krogen i magen och därför typ satt fast dubbelvikt över den. det jag först trodde var två fiskar visade sig vara nån sorts 40 centimeter lång korsning mellan en ål och en svärdfisk, och tack vare den långa näbben visade sig det jag trodde var magen vara huvudet på fisken. jag hade i stort sett dragit en krok rätt genom hjärnan på den. efter en liten (lång) stunds lirkande med den sprattlande fisken i min hand lyckades jag få ut kroken. jag släppte fort ner den i vattnet igen i hopp om att den skulle simma iväg.

den la sig på botten. död. en horngädda, har jag fått lära mig att det var.

"gör det NUU!!"


"ja de e baaaankeeen" alt. "det där är en pizzeria.."

jag har återupptäckt min hassan-samling. jag har kommit fram till att fredrik lindström, luuk och de andra verkligen är genier. vad sägs till exempel om dessa:







HAHAHAHA. jaa, det är verkligen roligt.

blablabla

jag tycker att man verkligen ska ha nåt att skriva när man ska publicera ett blogginlägg. annars kan det lika gärna vara. många gör tyvärr inte så. det var allt.

hm!

how bout that, gurkor är bär som kan vara vita o gula. nästan som bananer.

nån dag ska jag fan skriva ett inlägg klockan 15:24

iPhone-hysterin har såklart även drabbat mig, tekniknörd som jag är. när en produkt kan få en att titta längst ner i plånboken fastän man verkligen inte har råd känns det som att den har lyckats. det finns inte en chans att en hederlig 15-åring ska ha råd med telias dumma abonnemang, jag undrar hur de tänkte..
om jag ändå hade haft råd skulle jag inte ha plats för all min musik jag i dag har på min ipod (då iphonen bara har en 16 gig hdd). jag testade därför att göra en spellista i itunes med all musik jag skulle kunna klara mig utan. det gick inte specielt bra. jag skulle aldrig klara mig utan min Beatles-samling eller Winnerbäcks diskografi. inte Hives's heller.
jag antar att det besvarar emils fråga också (läs kommentar i föregående inlägg), det är varken speciellt lätt eller billigt att köpa 3171 låtar (eller 7,8 dagars lyssning). oh!, måste räkna. 3171 * 9 (9 kr per låt i itunes) = hmm.. 28539. soft.
jag tycker inte att det är fel med "illegal" fildelning av musik. mer ingående tänker jag inte vara, emil. nu vill jag se ett inlägg om hur man odlar gurka från din sida.

nu så

hejhej, hej. hejhej. länge har ni alla väntat. verkligen. men snart ska ni få både anekdoter och vanlig filosofi.

jag har kommit till insikten attt jag är en riktig nörd. i många avseenden. jag kan börja prata väldigt detaljerat om saker, som om jag är mycket professionell inom vissa områden. det kan vara saker som vädret ("enligt smhi ska det bli regn på onsdag morgon för att senare klarna upp, men efter erfarenhet tror jag att vädret som enligt dem ska vara på ons blir det som kommer på tis, och vice versa" typ), eller fildelning (dont get me started) (ärligt talat, här är jag verkligen proffs)
detta är emellertid inte alls någon speciellt bra egenskap då de flesta jag pratar med när jag förlorar mig i ett ämne väldigt fort tröttnar och kollar åt ett annat håll. om det istället är någon som verkligen kan nåt om ämnet så är jag också körd då de såklart kan mycket mer om det än jag. (dock ej gällande fildelning)

RSS 2.0